Kanttia kanssa 2017: Tarinoita Länsi-Puijon 3.luokalta

Länsi-Puijon koulun 3. luokan tarinoita Kanttia kanssa! –työpajasta:

JOKERIPOKERIPOKS

Jokeripokeripoks ja jänis syntyi maahan Himalajan vuorelle. Jossa asui paha noita. Noita taikoi jäniksen kuolemaan. Jäniksen ystävät tulivat ja katkaisivat taikasauvan ja noita lähti itkien avaruuteen. Eläimet elivät elämänsä loppuun asti.

*Eero ja Iiro

HIRMELIHOI

Hirmelihoi olemme taikametsässä. Sanoi Seppo Blö. Seppo näki siellä tontun nimeltä Patti. Seppo kysyi mikä sinun nimesi on? Minun nimeni on Patti Paukkunen. Seppo kysyi tiedätkö missä taikavuori on Patti vastasi: Se on tuolla päin ja osoitti eteenpäin. Sitten Seppo lähti eteenpäin. Seppo oli kulkenut jo viisi tuntia löysi vihdoin ja viimein perille. Taikavuorelta löytyi timantti.

*Nimetön

PIMPELIPOM

Olipa kerran keltaperhonen. Keltaperhosen nimi oli Jessi. Keltaperhonen asui tulpaanissa joen reunassa. Se kävi lentelemässä joka päivä ja rakasti mettä. Eräänä päivänä se näki toisen keltaperhosen jonka nimi oli Jussi. Sen päivän jälkeen he lentelivät yhdessä ja söivät yhdessä ja rakastuivat toissiinsa. Jessi teki kolme munaa. Ja elivät elämänsä loppuun asti.

*Saana T.

APRAKADABRA

Olipa kerran Pisin Koralliriutta. Oli iso meri josa oli paljon kalloja Siinä oli Valashai, siennieläin ja käärme tähti Siinä oli kuinka monta eläin ja siinä sai sukeltta ja sai otta kuvat.

*Hser ja Lisa

TAIGAA

Taikasana on taigaa ja pim ollaan rapusissa lähdettiin sademetsään ja kun tultiin kaupunkiin takas niin talot oli rikki. Kun nähtiin että talot oli rikki. Niin lähbettiin vaeltamaan ja silloin nähtiin palatsi.

*Nimetön

SIMSALABIM

Olipa kerran pupu jussi ja kettu. Jotka olivat menossa karkki ja kepposelle. He menivät metsän kautta. Pupu jussi ja kettu näkivät metsässä Pellen. Sitten kettu otti taikasauvvan ja sanoi simsalabim ja sitten Pelle oli kadonnut kuolleena. Sitten pupu jussi ja kettu jatkoivat matkaansa. Ja kaikki oli hyvin.

*Nimetön

HANGHATAPUNG

Olipa kerran merikaupunki jossa oli paljon erilaisia kalaasukkaita ja muita eläimiä. Eräänä päivänä pinnalle tuli merenneito. Merenneito oli tosi utelias ja halusi mennä taivaalla olevaan pilvilaaksoon. Pilvilaaksossa asui keijuja ja haltioita. Merenneito halusi olla keiju mutta hänellä ei ollut taikaa toisin kuin hänen isällään. Merenneito pyysi isältään saisiko taikaa. Isä sanoi että se oli liian vaarallista mutta isä oli oikeassa koska hän ei tiennyt että siellä asui Pahanoita. Merenneito varasti isältään taikaa kun isä nukkui ja pääsi pilvilaaksoon kun hän pääsi pilvilaakson hänestä muuttui keiju. Hän löysi mustan ja pimeän talon ja se oli noidan talo. Hän yritti lähteä mutta hän joutui noidan ansaan ja noita taikoi hänet vankilaan.

*Nimetön