0–6 -vuotiaat

KUOPIO JA SIILINJÄRVI

Lorun lumo ei ole kadonnut! Kuopion ja Siilinjärven kurssit alkavat pian.

Joko kuulet kikatuksen kielenkannoilla ja kopsutuksen kantapäillä? Kuka mahtaa olla tämän syksyn piileskelevä vieras? Lähde mukaan turvalliselle vanhemman ja lapsen väliseen vuorovaikutushetkeen pohjaavalle loruseikkailulle vauvojen ja leikki-ikäisten kanssa. Yhdessä olosta nautitaan turvallisuus huomioiden niin toiminnan kuin välineiden suhteen.

Kurssit jatkuvat keväällä 2021, tule mukaan!

Lisätietoja antaa sanataideohjaaja Riikkamaria Korhonen, riikkamaria.korhonen@hotmail.com Ilmoittautumiset kursseille:

Kuopio: http://kansalaisopisto.kuopio.fi/
Siilinjärvi: https://www.opistopalvelut.fi/siilinjarvi/

Kummitustehdas

Mikä sinua pelottaa? Mitä kummajainen, kummitus tai mörkö pelkää? Kurssilla tutustutaan omiin pelkoihin, sängynaluskummituksiin ja tuodaan ne näkyviksi. Kummajaiset kesytetään 4-6 – vuotiaiden ja heidän vanhempien kurssilla loitsuilla ja erikoiskummituskarkottimilla sanojen, tarinoiden ja kuvataiteen hengessä. Lauantaina 7.11 ja 14.11 klo 9.30- 11.

Ohjaajina Riikkamaria Korhonen ja Riikka Viinikanoja

Lorutuokiot Siilinjärven kirjastossa ja Kuopion perheentalolla jatkuvat!

Lorutuokiot toteutetaan vallitsevia hygienia- ja turvallisuusohjeita huomioiden. Sanojen, rytmien ja äänteiden soppaa pääsee maistelemaan turvallisesti itsenäisesti loruille tai lapsen ja oman aikuisen välisessä vuorovaikutuksessa. Lorujen lomassa saat huomaamatta myös kirjavinkkausta. Maksuttomiin tuokioihin ovat tervetulleet kaikki lapset ja lapsenmieliset perheen kera. Loruleikkioppaana Riikkamaria Korhonen. Tervetuloa!

Siilinjärven kirjastolla torstaisin 17.9. / 22.10. / 19.11 ja 10.12.2020 klo 9.30-10.
Kuopion Perheentalolla keskiviikkoisin 2.9. / 16.9. / 7.10. / 4.11. ja 25.11. klo 10-10.30 ja 10.30-11.