0–6 -vuotiaat

KUOPIO JA SIILINJÄRVI

Siilinjärven kirjastossa loruillaan

Siilinjärven kirjaston lorutuokioilla sukelletaan seikkailuihin ja makustellaan sanojen, rytmien ja äänteiden leikkiä liikkuen. Maksuttomiin tuokioihin ovat tervetulleet kaikki lapset ja lapsenmieliset perheen kera. Torstaisin klo 9.30-10 16.1. / 13.2. / 12.3.  ja 16.4.2020. Loruleikkioppaana Riikkamaria Korhonen. Tervetuloa!

Lorun lumoa jälleen tarjolla Kuopion ja Siilinjärven kansalaisopistoissa

Joko kuulet kuiskuttelun ja kopsuttelun kielenkannoilla ja kantapäillä? Huomasitko kenen nenänpää kurkisti kolosta ja tiedätkö missä tuuli asuu? Tule mukaan vauvojen, pikkuväen, pikkuvarpaiden ja nopsajalkojen loruseikkailulle. Lapsen ja aikuisen yhteinen vuorovaikutushetki sisältää kikatusta, sylittelyä ja yhdessäolosta nauttimista.

Kurssit alkavat syyskuussa, vielä mahtuu mukaan!

Lisätietoja ilmoittautumiset kursseille:

Kuopio: http://kansalaisopisto.kuopio.fi/

Siilinjärvi: https://www.opistopalvelut.fi/siilinjarvi/

KUMMITUSTEHDAS

Tiedätkö, millaisia kummituksia Kummitustehtaasta pulppuaa? Jääkö kummituksista jälkiä ja kuuluuko tehtaasta ”huh-huu” vai jotain ihan muuta?

Kuopion kansalaisopistolla kurkataan kolmena lokakuun lauantaina kummituksen kaavun taaksen tarinoita kertoen, kirjoittaen ja piirtäen 4-6 -vuotiaiden ja heidän aikuisten kanssa.

Kurssin ohjaajat: Riikkamaria Korhonen ja Riikka Viinikanoja

Lisätietoja ilmoittautumiset kursseille: http://kansalaisopisto.kuopio.fi/

Tarinajengi – teatteria ja sanataidetta 6-8-v

Tarinajengissä mm. sanaillaan ja satuillaan, keksitään, piirretään ja esitetään. Lisätietoa kurssista

Miltä maailma näyttäisi jos katselisit sitä kirpun silmin? Entä miltä tuntuisi puhua vain T –kieltä? Sanataidejengissä tutkimme tuttuja ja outoja asioita, keksimme hahmoja, jaamme hauskoja sattumuksia ja kuvittelemme tuttuihin ympyröihin yllättäviä käänteitä. Luemme satuja joiden pohjalta teemme sanataidetta ja joihin liittyen myös näyttelemme.

Kerromme omia uusia tarinoita satujen innoittamana. Välillä askartelemme ja piirrämme esim. roolihahmoja, joita sitten myös esitämme. Luomme yhdessä uusia mielikuvitusmaailmoja sekä kerrottuna että näyteltynä. Kurssin nimi on väliaikainen. Kurssilaiset keksivät kurssille uuden upean nimen.

Ilmoittaudu kurssille Kuopion kansalaisopiston sivuilla.