Työpajat

Lorutuokiot Kuopion perheentalolla!

Tule mukaan maistelemaan sanojen, rytmien ja äänteiden lorusoppaa ja nauttimaan
lastenkirjakurkkauksista lorutuokioihin Kuopion Perheentalolle!
Loruleikkioppaana Riikkamaria Korhonen. Ajankohdat löydät Kuopion Perheentalon Tapahtumakalenterista:https://www.kuopionperheentalo.fi/tapahtumat/

VauhtiSankareiden liikunta ja kulttuuri -kerho jatkuu!

Aapeli on mukana aloittamassa kolmatta kautta 7-12 vuotiaiden erityistä tukea tarvitsevien lasten liikunta ja kulttuuri -kerhoa. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin koulupäivän jälkeen Martti Ahtisaaren koululla. Syksyn aikana tutkitaan ja tutustutaan salaperäisiin asioihin, seikkaillaan itse ja tutustutaan tutkimusmatkailijaan. Ryhmään ovat tervetulleita myös muut kuin Martti Ahtisaaren koulun oppilaat.Lisätietoja ja ilmoittautumiset Päivi Partanen p. 044 718 2501, paivi.karoliina.partanen@kuopio.fi

Sanan tilana metsä

Meidän Kuopio -festivaali järjestetään Kuopiossa 13. – 28.8. Aapeli on mukana festivaalin päätöspäivän metsätapahtumassa Sanan tila -työpajallaan. Tiedot paikasta ja ajankohdasta tarkentuvat myöhemmin Meidän Kuopio -tiedotteisiin.

Harrastuksena sanataide?

Puijonsarven koulun Harrastuspäivä 2022 järjestetään tänä vuonna 4.9.2022 klo 11-15. Aapeli tarjoilee tapahtumassa sanamaistiaisia ja jakaa sanataiteen iloa sekä kirjavinkkejä osallistujille.

Lukukummin vierailut Aurinkorinteen koululla tutkivat sanan tilaa

Aapeli on Kuopion Aurinkorinteen koulun lukukummi. Perinteisesti lukukummi vierailee sovituissa luokissa kahdesti lukuvuoden aikana, sekä pitää kevätjuhlassa Lukudiplomi -juhlapuheen. Syyslukukauden -22 työpajat käsittelevät Aapelin juhlavuoden teemaa Sanan tila.