0–6 -vuotiaat

KUOPIO JA SIILINJÄRVI

Aapeli tarjoilemassa lorumaistiaisia Vauvapuistossa!

Perjantaina 24.9. vietetään valtakunnallisesti vauvan päivää ja tämän vuoden teemana on Monenlaiset kasvot – monimuotoiset perheet. Kuopiossa vauvan päivää juhlitaan Snellmanin puistossa klo 10-12. Tapahtuma kutsua vauvaperheitä yhteen ja tutustumaan eri toimijoiden toimintaa. Sanataidekoulu Aapelillakin on oma koju tapahtumassa, jossa tarjoillaan paikan päällä nautittavia ja koontiin vietäviä lorumaistiaisia.

Lisää tapahtumasta osoitteessa: https://www.kuopionseurakunnat.fi/tapahtumat/2021-09-24/vauvapuisto

Lorutuokiot Kuopion perheentalolla jatkuvat!

Lorutuokiot toteutetaan vallitsevia hygienia- ja turvallisuusohjeita huomioiden. Sanojen, rytmien ja äänteiden soppaa pääsee maistelemaan lapsen ja oman aikuisen välisessä vuorovaikutuksessa. Lorujen lomassa saat huomaamatta myös kirjavinkkausta. Nähdään lorutuokioilla! Loruleikkioppaana Riikkamaria Korhonen.

Kuopion Perheentalolla keskiviikkoisin 2.9. / 16.9. / 7.10. / 4.11. ja 25.11. klo 10-11.

Aapelin Lorun lumoa -kurssit alkavat pian Kuopiossa

Joko kuulet kikatuksen kielenkannoilla ja kopsutuksen kantapäillä? Kenen poluilla tämän syksyn kuljetaan? Lähde mukaan turvalliselle vanhemman ja lapsen väliseen vuorovaikutushetkeen pohjaavalle loruseikkailulle vauvojen ja leikki-ikäisten kanssa. Yhdessä olosta nautitaan turvallisuus huomioiden niin toiminnan kuin välineiden suhteen.

Kurssit alkavat syyskuussa, tule mukaan!

Lisätietoja antaa sanataideohjaaja Riikkamaria Korhonen, riikkamaria.korhonen@hotmail.com

Ilmoittautumiset kurssille: http://kansalaisopisto.kuopio.fi/

Lasten ja aikusten yhteinen varjoteatteripäivä

Siilinjärven kansalaisopiston tarjonnasta löytyy keväällä 2022 lasten (6-9v) ja aikuisten yhteinen sanataidekurssi. Kurssilla tutkitaan kirjojen maailmoja, ihmetellään siluettikuvien taikaa ja rakennetaan yhteinen varjoteatterimaailma hahmoineen. Lopuksi tarinoidaan luotu maailma eloon esitykseksi.
Opetuspaikkana Julkulantien Taideluokka, Julkulantie 4, 71800 Siilinjärvi

Kurssi järjestetään lauantaina 5.2.2022, kello 10.00 – 14.15

Tutustu ja ilmoittaudu: https://opistopalvelut.fi/siilinjarvi/course.php?l=fi&t=5252